BenQ anunță proiectorul 4K GP520

București, România – BenQ, producător de renume internațional în domeniul dispozitivelor digitale pentru lifestyle, anunţă proiectorul GP520, un model 4K all-in-one pentru divertisment acasă, conceput special pentru spațiile moderne în plan deschis. Ideal pentru familiile tinere care prețuiesc timpul de calitate petrecut împreună, GP520 aduce acasă experiența cinematografică prin Netflix și Google TV, cu o calitate premium a imaginii.

Familiile se luptă adesea pentru a obține o proiecție de înaltă calitate în spațiile deschise de locuit,a declarat Peter Huang, președintele BenQ Corporation. „GP520 abordează trei probleme critice: distorsionarea culorii de la lumina ambientală, optimizarea pentru diferite culori ale pereților și configurarea automată fără ajustări constante atunci când proiectorul este mutat în diferite colțuri. Cu GP520, familiile se pot bucura de imagini 4K impecabile, indiferent unde sau cum este instalat.

Modul Auto Cinema al GP520 folosește detectarea inteligentă a mediului pentru a ajusta setările imaginii în timp real pentru o performanță cromatică remarcabilă în funcție de diferitele culori ale pereților, condiții de iluminare și distanțe de proiecție. Cu o configurație omnidirecțională pentru proiecție frontală, laterală, inversată, ascendentă sau montată pe tavan, cele trei orificii pentru trepied ale GP520 oferă flexibilitate maximă de instalare fără gimbal în orice spațiu. GP520 include, de asemenea, caracteristici inteligente de instalare, cum ar fi auto-focus, trapez și rotație automată 2D, evitarea obstacolelor, potrivirea ecranului, repoziționarea imaginii și zoom digital pentru o proiecție rapidă, ușoară și precisă în orice mediu.

GP520 oferă o calitate premium a imaginii cu rezoluție 4K UHD, luminozitate de 2600 ANSI-lumen și 98% gamă de culori Rec. 709. Combinat cu tehnologia exclusivă BenQ CinematicColor și HDR-PRO, GP520 oferă o acuratețe de neegalat pentru experiențe cu adevărat cinematografice pe un ecran mare de până la 180”, subliniate de un sunet puternic cinematografic de 12W x 2 cu conectivitate Bluetooth 5.2 pentru difuzoare externe și căști.

Cu Google TV încorporat și acces intuitiv la servicii de streaming 4K precum Netflix și Disney+, GP520 este compatibil cu funcții HDMI 2.1 precum ALLM (Auto Low Latency Mode) pentru jocuri cursive și eARC pentru îmbunătățirea calității sunetului. Acest lucru face din GP520 cel mai bun hub de divertisment all-in-one, permițând familiilor moderne să se bucure de streamingul celor mai recente emisiuni, să încurajeze echipa de acasă sau să joace jocuri pe consolă în orice mediu.

Pentru a afla mai multe despre BenQ GP520, vă rugăm să vizitați https://www.benq.eu/ro-ro/projector/cinema/gp520.html.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *