Seria HONOR Magic7 va introduce Autopilot AI pentru smartphone

HONOR definește ecosistemul AI-First în colaborare cu Qualcomm, la Summit-ul Snapdragon 2024

[București, România – 22 octombrie 2024] HONOR a anunțat la Summitul Snapdragon 2024 că plănuiește să dezvolte un ecosistem AI-First. Pe scenă au fost prezentate funcții inovatoare care vor fi disponibile pe seria Magic7, inclusiv primul agent AI integrat pe dispozitiv într-un ecosistem deschis și prima redare grafică NPU în timp real pentru jocurile mobile. Brandul a arătat imagini în premieră cu noul flagship.

„Deschiderea și colaborarea sunt în ADN-ul nostru”, a declarat Dr. Ray Guo, CMO HONOR. „Prin parteneriatul cu Qualcomm Technologies, definim ecosistemul AI-first și revoluționăm experiențele utilizatorilor în era AI. Suntem încântați să prezentăm primul agent AI din industrie integrat într-un ecosistem deschis și să introducem pentru prima dată AI generativ pe dispozitiv pentru jocuri, alimentat de calcul NPU. Bine ați venit în era AI Autopilot pentru smartphone.”

„Suntem entuziasmați să colaborăm cu HONOR pentru a modela viitorul AI și a redefini modul în care oamenii interacționează cu tehnologia”, a spus Chris Patrick, Vicepreședinte și Director General pentru divizia de telefoane mobile la Qualcomm Technologies. „Împreună, suntem pregătiți să împingem limitele AI și să creăm experiențe cu adevărat transformatoare.”

Autopilot AI pentru smartphone-uri: Primul agent AI din industrie într-un ecosistem deschis

Seria HONOR Magic7 va debuta cu primul agent AI din industrie integrat pe dispozitiv într-un ecosistem deschis. În baza unui simplu text sau mesaj vocal, agentul AI poate comanda mâncare. Mai mult, cu permisiunea utilizatorului, poate învăța din obiceiurile acestuia pentru a lua decizii inteligente, de exemplu dacă utilizatorul preferă cafeaua cu lapte de cocos, agentul va comanda automat această opțiune.

De asemenea, poate identifica și anula abonamentele nedorite printr-o simplă comandă, eliminând astfel granițele dintre aplicații și servicii. Agentul AI poate asista utilizatorul într-o varietate de activități, de la planificarea călătoriilor și rezervarea biletelor, până la programarea calendarului, gestionarea notificărilor și transferul de fișiere între aplicații. Pregătit să fie lansat pe MagicOS 9.0, odată cu seria HONOR Magic7, Agentul AI oferă un confort de neegalat și marchează începutul erei AI Autopilot.

Hardware dotat cu AI: Inteligența artificială generativă integrată pe dispozitiv în jocuri și alimentată pentru prima dată cu un procesor NPU

Viitorul smartphone din seria Magic7 va aduce, pentru prima dată, AI generativ integrat pe dispozitiv pentru jocuri, alimentat de calcul NPU. Noua serie va introduce prima randare grafică AI în timp real din industrie pentru jocurile mobile. În comparație cu alte smartphone-uri, soluția HONOR reduce încărcarea GPU-ului, ducând la scăderea temperaturii dispozitivului și la o experiență de joc mai bună, cu o calitate superioară a imaginii.

AI fără cusur: MagicRing consolidează ecosistemul Snapdragon

În cadrul evenimentului, HONOR a prezentat modul de colaborare cu Qualcomm Technologies pentru a defini ecosistemul AI-first, menit să revoluționeze experiențele utilizatorilor în materie de conectivitate, interacțiune și performanță. HONOR a arătat cum tehnologia MagicRing îmbunătățește ecosistemul printr-o gamă variață de produse, aplicații și servicii.

MagicRing simplifică experiența AI pe mai multe dispozitive prin fluxul securizat și fluid de servicii și informații între dispozitive. De exemplu, atunci când se utilizează Windows pe Snapdragon, Cocreator permite utilizatorilor ca din desene simple să producă lucrări de artă detaliate. Cu ajutorul MagicRing, utilizatorii pot accesa Cocreator fără probleme pe HONOR MagicPad 2, desenând capodopere AI cu ajutorul creionului Magic Pencil. De asemenea, pot utiliza AI Eraser de pe HONOR Magic V3 pe HONOR MagicBook Art 14 pentru a experimenta confortul AI mobil pe toate dispozitivele lor.

Dotată cu Snapdragon 8 Elite și MagicOS 9.0, seria HONOR Magic7 este pregătită să inaugureze o nouă eră a AI Autopilot, cu un agent AI intuitiv. Viitorul dispozitiv va aduce, pentru prima dată, AI generativ integrat în jocuri, alimentat de calcul NPU. Mai multe informații urmează să fie dezvăluite la evenimentul de lansare HONOR Magic7 Series China din 30 octombrie 2024.

Despre HONOR

HONOR este lider în furnizarea globală de dispozitive inteligente. Este un brand de tehnologie iconic, care și-a luat angajamentul de a crea o nouă lume inteligentă pentru fiecare utilizator, prin intermediul produselor și serviciilor performante pe care le oferă. Cu expertiză în domeniul cercetării și dezvoltării, HONOR se angajează să dezvolte tehnologii care să le ofere oamenilor din întreaga lume libertatea de a realiza și de a face mai mult. Cu o gamă de smartphone-uri, tablete, laptopuri și dispozitive portabile inovatoare de înaltă calitate, premium și fiabile, potrivite pentru fiecare buget, HONOR creează contextul perfect pentru ca oamenii să devină o versiune mai bună a lor.

Pentru mai multe informații, vizitați: https://www.hihonor.com/ro/.

Snapdragon și produsele Qualcomm sunt produse Qualcomm Technologies, Inc. și/sau ale filialelor sale.

Snapdragon este o marcă comercială înregistrată a Qualcomm Incorporated.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *